Moda : Beretka – najšarmantniji modni dodatak

Najhladniji mjeseci u koje zakoračili nezamislivi su bez pomoći modnih dodataka čija uloga više nije samo i najjednostavnije kombinacije učiniti zanimljivima, već oni postaju izvor prijeko potrebne topline i zaštita od kiše, snijega i hladnoće.
No, praktična uloga koju im svaku hladnu sezonu nanovo prišivamo nije razlog da zanemarimo onu estetsku, posebice ove godine kada će se ona ponovno naći u prvom planu. Bilo da govorimo o praktičnim dodacima poput čizama ili dodacima s dekorativnom ulogom poput nakita, uživat ćemo u njihovoj raznolikosti i raskoši. Jedan od najšarmantnijih modnih dodataka za hladne dane pronaći ćemo u beretki.

 

Beretka će unijeti dozu šarma u ležerne zimske kombinacije

Zimske dane ove ćemo godine provesti u najležernijim kombinacijama. I dok ćemo uživati u udobnosti loungewear modela, pletiva i trenirka, dozu šarma tražit ćemo u modnim dodacima. Uz zlatni nakit i efektne ukrase za kosu, beretka će biti jedan od naših apsolutnih favorita. Vunena kapica jednostavnog dizajna i s naglašenom dozom pariškog šarma već nekoliko desetljeća suvereno vlada modnom scenom. Nova sezona donijela joj je i novi izgled – u kombinaciji s kožom i zanimljivim kombinacijama boja, beretke izgledaju bolje no ikad!

U nastavku donosimo najbolje beretke među kojima ćete pronaći onu savršenu za svoj jesenski i zimski stil i ormar.

COMMENTS
 • Ivona

  REPLY

  Šarmantna kome pristaje, meni nije ali lijepo je vidjeti na drugima.

  April 19, 2018
  • Laura

   REPLY

   Dašak francuskog, obožavam beretke, imam ih doslovno u svim bojama, em su stylish em griju 😉

   April 19, 2018
 • Ela

  REPLY

  Nisam nikada čula za njih, ali ako si nam ti rekla da su odlični definitivno ću ih zapratiti i probati. Volim što nam ne daješ fake recenzije i prije nego si krenula pisati. Svaka čast, zato ću te uvijek poslušati.

  April 19, 2018
POST A COMMENT