a

Crno bijeli detalji koji podižu svaki outfit

Ponedjeljak ujutro najteži je dio svakog tjedna. Nakon opuštajućeg vikenda vrijeme je za povratak užurbanoj i stresnoj svakodnevici. Iako se čini kako ništa ne može otjerati onaj poznati i mrski osjećaj koji se u nama budi s prvom budilicom, jednostavna kombinacija u kojoj ćemo izgledati i osjećati se odlično zasigurno ne može odmoći. Eksperimentiranje i igru s omiljenim komadima u ponedjeljak ćemo suptilno zaobići, a ono što nam treba je spoj udobnih komada koji stvaraju elegantan izgled. Crno-bijele kombinacije one su koje se zasigurno ističu kao savršeni izbor ponedjeljkom.

Vrlo sam crno-bijelo u onome što volim ili ne volim, i uvijek sam bio takav. – Ryan Murphy

KOMBINACIJE KOJE NOSE ELEGANCIJU U JEDNOSTAVNOSTI

Minimalizam crno-bijelih kombinacija bit će savršeni modni odgovor na većini mrski ponedjeljak. Klasičan spoj crne i bijele boje lako se uklapa u svaki stil i prilagođava svakoj prilici. Bez obzira čeka li vas sutra novi radni tjedan ili opušteni dan godišnjeg odmora, spoj crne i bijele unijet će jednostavnost u biranje outfita za svaku prigodu. Unutar svakog ormara, među favoritima zasigurno se nalazi i nekoliko crnih i bijelih komada. Spojite ih zajedno i stvorite kombinaciju u kojoj ćete spremni i elegantni zakoračiti u novi tjedan.

Osim što zasebno krase naše omiljene klasične i basic komade, spojene zajedno, crna i bijela boja stvaraju jednako svestrane uzorke. Od vječnih prugica, apstraktnih mrlja i linija do razigranog cvjetnog i točkastog uzoraka, crno-bijeli uzorci razbit će monotoniju ponedjeljka istovremeno zadržavajući izvornu jednostavnost crno-bijelih kombinacija. Kako bi omiljenom crno-bijelom uzorku dali neočekivani pomak, spojite ga s detaljima u jarkoj crvenoj ili nježnim pastelnim tonovima.

 

 

 

COMMENTS
 • Jasmina

  REPLY

  Art detalji 😉

  April 18, 2018
  • Gabi

   REPLY

   Waau koji detalji 🙂

   April 18, 2018
 • Kiara

  REPLY

  Crno bijelo, moja omiljena kombinacija.

  April 18, 2018
POST A COMMENT