Blonde Bloom šalica : Divlje cvijeće koje simbolizira autentičnost svake žene

Ispred vas se nalazi još jedan dio mene, ne mogu ga nazvati projektom jer oni koji me poznaju znaju da sam do kraja predana svemu što radim. U dubini sebe, pisalica sam. Pisala sam za portale,za časopise, ali hajdemo malo nazad bez toga fensi dijela koji svi vole. Pisala sam pjesme. Pisala sam poeziju. Pisala sam,škrabala sam riječi  kad god mi je bilo teško, ali i kad sam bila sretna. Htjela sam ostaviti taktilni trag svega onoga što me inspirira,veseli, boli,rastužuje… Sve borbe i uspjehe zapisivala sam . Neke sam kidala , bacala, neke sam krila,čuvala , neke riječi stavljala sam u okvire dok su kao takve izlazile iz okvira.

Crno i bijelo jer se ne vežem za boje. Crno i bijelo jer je kontrast. Crno i bijelo jer je yini yang. Crno i bijelo jer je moja definicija ljepote,stila i umjetnosti. Crno i bijelo jer …

Oduvijek sam htjela iza sebe ostaviti pisani trag, svoje poglede na svijet pa zato fashion,beauty i Art.

Za mene Art uvijek ide velikim slovom.

Divlje cvijeće. Tako je, na šalici se nalazi divlje cvijeće koje predstvalja sve ono iskonski u nama ženama.  Puno puta sam rekla i naglasila da sam dio svojega života provela s bakom i mamom koje su rođene i odgajane u Parisu.

Ispred vas nalazi se moja prva na umjetnost na moj način. Ispred vas nalazi se moj početak i završetak dana. Velika sam u jutro kavopija, velika sam večernja čajopija. Šalica čiju sam skicu crtala dva mjeseca i 7 dana.  Šalicu koju sam oplemila na svoj način. Divlje cvijeće. Tako je, na šalici se nalazi divlje cvijeće koje predstvalja sve ono iskonski u nama ženama.  Puno puta sam rekla i naglasila da sam dio svojega života provela s bakom i mamom koje su rođene i odgajane u Parisu.

Da, sad osjećam kao da pišem kao neka feministica. Žao mi je kad imamo negativne konotacije, ali osjećam kao da se taj izraz malo zagadio i da se dosta toga utrpalo pod tim pojmom. Ali ako se vratimo kao što sam rekla iskonskoj definiciji Jesam. Ona sam koja je svoja, ona sam koja će dati ruku svojoj prijateljici, ona sam koja će podržati na svoj način,…

Uz šalicu kave stvarala sam, uz šalicu kave družila sam se, uz šalicu kave počele su najveće priče, uz šalicu kave sam i tugovala,brinula se, ali i rasla.

Divlje cvijeće jer je svaka od nas toliko predivna na svoj način, divlje cvijeće jer ne želim da sve budemo orhideje ili bijele ruže. Divlje cvijeće jer želim da svaka od vas/nas bude ono što zapravo je.

BlondeBloom jer sam plavuša koja voli cvijeće. Recimo da sam se odlučila pomaknuti od svojih inicijala i dopustila sam svojoj umjetnosti da struji kroz mene.

Odlučila sam uz šalicu, pokloniti vam zahvalnicu čiji je papir utkano sjeme divljeg cvijeća. Posadi svoj zahvalnicu  i kroz neko vrijeme očekuj svoje cvijeće. Flower need time for bloom. So you do.

Hvala Tebi K. za razumijevanje,strpljenje i ono najvažnije Ljubav.

Avec amour,

Antonela

COMMENTS
 • Sara Katić

  REPLY

  Ti si naša Inspiracija 🙂

  April 18, 2018
  • Nensi

   REPLY

   Bože, kako je ovo predivno ,baš ostavlja bez teksta !!

   April 18, 2018
 • Tina

  REPLY

  Predivno, motivirajuće, to možeš samo Ti 🙂 Uvijek sam se pitala kako ti to uspijeva, stvarno si motivacija 🙂

  April 18, 2018
POST A COMMENT