Čipkasto donje rublje koje će začiniti naše ležerne zimske kombinacije

Modni trend koji je obilježio 2020. godinu bez sumnje je loungewear. Neodoljivo udobni modeli inspirirani su ležernim odjevnim komadima poput trenirka i pidžama te kreirani za novu svakodnevicu u kojoj dane provodimo kod kuće. Iako smo udobne modne favorite brzo i objeručke prihvatili, istovremeno, mnogi među nama još uvijek se žele osjećati dobro, sređeno, zavodljivo – čak i ako ne izlaze iz kuće.

Uz ležerne odjevne komade s trendi pomakom poput sweatshirt haljina, koordiniranih setova od pletiva i oversized košulja klasičnog izgleda, mali modni trik koji će vam u tome pomoći je da ispod ležerne kombinacije odjenete čipkasto donje rublje.

Čipka je oduvijek zračila romantičnim i zavodljivim duhom, a donje rublje je odjevni komad na kojem njezina zavodljiva moć najbolje dolazi do izražaja. Čak i u jednostavnim modelima poput bralette topića od čipke, kada nosimo čipkasto donje rublje, uvijek se osjećamo malo posebnije.

Donje rublje od delikatne čipke uvijek se isticalo kao jedan od zimskih favorita koji smo birali za raskošne blagdanske kombinacije. Iako će naš blagdanski look ove godine biti puno ležerniji, čipkasto donje rublje još uvijek će imati mjesto u našem zimskom ormaru i blagdanskim kombinacijama. Ispod cosy kardigana, u kombinaciji s ležernom hoodicom ili u spoju sa zimskim košuljama, čipkasti grudnjak dat će nam onaj osjećaj zavodljivosti i sređenosti čak i kada smo u kućnom izdanju. Uz čipkasti grudnjak i bralette top, naravno, nosit ćemo i čipkaste gaćice u istoj boji jer usklađeno donje rublje još jedan je modni trik koji nam daje osjećaj sređenosti.

COMMENTS
 • Katja

  REPLY

  Rublje- omiljen način za trošenje novaca.

  April 23, 2018
  • Sara G.

   REPLY

   Obožavam donje rublje, definitvno divan članak.

   April 23, 2018
POST A COMMENT