filterom kroz život

Filterom kroz život

Filterom kroz život je uzrečica koju često koristimo. Scroolrajući društvene mreže naišla sma na citat ” We are sad generation with beutiful pictures” i na svom Ig accountu postavila pitanje u kojemu me zanimalo što Vi mislite o tome. Planirala sam evenutalno podijeliti koji odgovor, ali iznenađena sam koliko Vas se javilo i izrazilo svoje mišljenje. Recimo da se razvilo jednu malu ali glasnu raspravu koja Vas je itekako dotakla. Da prijeđem na stvar, anonimno ispisujem Vaše odgovore.

Filterom kroz život
Filterom kroz život

” Živimo u svijetu gdje se svi putuju, super zarađuju i imaju život iz snova, a to sto je u pozadini nije važno”

” Tužna smo generacija jer sve proživljavamo kroz mobitel i edite”

” Ne sviđa mi se jer što nije na društvenim mrežama ko da se nije dogodilo”

” Moja kćer previše vremena provodi na društvenim mrežama i imam osjećaj da je ljuta jer joj ne možemo priuštiti luksuz koji vidi tamo “

” Najviše mi smeta to što se sada djeca koriste u promotivne svrhe i kao još si popularniji ako rodiš pa sve izneseš vani “

” Hmm pa i ne baš, nismo toliko tužna generacija “

” Najtužnije od svega što si žele biti slavni,a niti ne znaju cijenu toga”

” Smeta mi to što su tu svi predivni, imaju lijepu rijeć, glume ti prijatelje,a zaprav te nikada nebi ni pozdravili”

” Najviše me iritira što čim urediš stan, odmah si dizajner interijera, a glavna inspiracija ti je pinterest ili tuđi stan”

” Tužna smo generacija jer danas nitko ne želi biti učitelj, dok bi svi htjeli biti Senidah”

” Prvo fotkamo, zatim jedemo, nisam li time sve rekla”

Ovo su samo neke od vaših rijeći koje sam izdvojila. Radi se o tome da ja nisam tu da bi Vam govorila što i kako da radite, ali sam tu da Vam kažete da živite svoje trenutke jer je to jedni što nam ostaje. Ok, fotkajte se, ali doživite svijet jer ionako sve prebrzo prođe.

POST A COMMENT