S razvojem društvenih mreža kao što su Instagram ili Pinterest apsolutno svi smo počeli sve više pažnje polagati u lijepu fotografiju. Nešto što je dosad bilo rezervirano samo za magazine, odjednom je postalo dostupnije, pristupačnije. A inspiracija se može crpiti iz kreativaca diljem svijeta.

Paralelno s tim trendom razvijala se i struja obiteljskih fotografija, spontanih (ili manje spontanih) trenutaka koje su mame blogerice bilježile na svojim profilima i koje su dale vjetar u leđa snimanjima. Opuštenim snimanjima koje je lako rekreirati kod kuće i čiji su rezultat divne fotografije koje čuvate zauvijek.

Ako ste se pitali zašto na svakoj fotografiji izgledate posve drugačije, rekla bi da vas svaki fotograf vidi svojim objektivom drugačije.

Stilovi se mijenjaju, a stvaranje i obrada fotografije iz godine u godinu pomiču granice. Svjetski trendovi utječu i na lokalne fotografe koji u svoj stil unose najatraktivnije foto novitete. Posljednjih godina sve je veća potražnja za fotografima koji znaju prenositi reakcije, spontanost pretvoriti u neodoljive fotografije, sa što više iskrenosti i životnosti.

/vc_column_text]

COMMENTS
 • Jelena

  REPLY

  Samo ću reći predivno :*

  May 7, 2018
  • Lana

   REPLY

   A ja ću dodati i korisno, ali ako možeš napiši nešto više o načinu, pozairanju, editima. Sigurno bi to dosta nas zanimalo. Pozdrav iz Zadra 🙂

   May 7, 2018
 • Eva

  REPLY

  Jako lijepo, obožavam tvoje fotke.

  May 7, 2018
POST A COMMENT