nicole marie

Nicole Marie sunčane naočale- više od naočala

Proljeće i ljeto donose dane okupane suncem koji u središte svake kombinacije stavljanju novi modni dodatak. Iako nezaobilazne za sunčanih dana, sunčane naočale odavno su postale mnogo više od zaštite od sunca za naše oči i postale jedan od omiljenih i za proljeće i ljeto jedan od najvažnijih modnih dodataka. Nerijetko podcijenjene kao ne tako važan dio outfita, sunčane naočale osim zaštitnog nose i faktor stila koji na jednostavan, ali i vrlo upečatljiv način mijenja izgled cijele kombinacije i donosi joj dodir elegancije i misterioznosti.

Nicole Marie hrvatski je brand naočala za koje imam samo riječi hvale. Možete li vjerovati da sam toliko puta prošla kraj njihovog prodajnog mjesta, a nikada ih nisam primijetila. Pitala sam se kako je moguće da nisam primijetila, ja koja u svojoj kolekciji brojim nešto više od pedesetak pari naočala. U dubini sebe pronašla sam odgovor, jedna sam od onih koji samo pažnju daju naočalama u optici, ali dok nisam upoznala njihovu filozofiju.
Jesu li skuplje naočale bolje?


Nicole Marie ima UV zaštitu oznakom UV 400, one pružaju zaštitu od zraka svjetlosti s valnom duljinom do 400 nanometara, odnosno u potpunosti štite od UV zraka. Možete li vjerovati da je to identična zaštita koju nude i moje Gucci sunčane naočale ?
Markirane sunčane naočale uglavnom koriste jednako kvalitetne materijale kao i marke sunčanih naočala srednje klase te pružaju jednaku udobnost i dugotrajnost. To znači da kad trošite tisuće kuna za dizajnerske sunčane naočale, dobivate naočale izrađene od iste plastike, metala ili titana kao i kod njihovih konkurenta koji nude naočale po pristupačnijim cijenama.

sunčane naočale
Predivni model sunčanih naočala s zlatnim okvirom.


Koliko puta ste otišli Optiku i naišli na poglede ispod obrva što bi rekla naša Severina. Koliko puta su vas možda i dotukli komentarima. Ja sam se susrela s tim da sam odmjerena i skenirana već na samom ulazu, a moje prijateljice su često imale loša iskustva s komentarima. Em dođeš potrošiti velike novce, em te komentarima uvrijede.
Nicole Marie je brand sastavljen od toliko predivnih i pristojnih prodavačica koje nisu nametljive, poštuju tvoj izbor i tu su ako ih trebate. Uvijek su nasmijane i spremne dati ti lijepi kompliment.

Upravo zato vas pozivam da posjetite Nicole Marie prodajno mjesto i uvjerite se kako možete imati trendy povoljne naočale vrhunske kvalitete.

Svakako i zapratite na društvenim mrežama Nicole Marie koji svakodnevno objavljuje zanimljiv i poučan sadržaj 🙂

https://www.instagram.com/nicolemarie_hr/

POST A COMMENT