Moram Vam priznat da sam blog zamislila kao mjesto gdje ću pisati o modi,ljepoti,umjetnosti i ponekom savjetu, ali ne i o vlastitoj torbi.  No , Sophia je zaslužila svoje mjesto na blogu.  Svi koji me poznaju znaju koliko sam ja vjerna uvijek samo jednom komadu . Svaka torba koja dođe u kolekciju zapravo prođe moj užasno strogi sud. Možete li vjerovati da sam Sophiu nosila godinu dana svaki dan prije nego što je došla u prodaju. No dobro ne u izvornom obliku , ali nije bilo drugog načina da ispitam kvalitetu veganske kože na drugi način.

“Jedina prava elegancija je ona u glavi, ako imate to, sve ostalo izvire upravo iz toga”, Diana Vreeland

Furla mini metropolis moja je omiljena torbica koju sam nosila godinama. Mini,basic i crna.  To je nekako moj omjer za torbu. Sophia je bila drugačija, naizgled mini, ali toliko stvari stane u nju. Žao mi j Furlice, služila si časno, ali moje srce sad je zauzela Sophia J

COMMENTS
 • Jadra

  REPLY

  Postala je kultna torba, imma dvije , ali planiram naručiti i bijelu. Uvijek sam mislila da je bijela ljetna torba, ali kad sa vidila Antonelu, genijalno. Sad sam još korak bliže ka naručivanju 😛

  April 24, 2018
  • Karla

   REPLY

   Kupila sam kod AOB Branda svoju Sophiu još prošle godine. OD TADA JE NOSIM I NE MIJENJAM, moja najdraža torba ikad !!!!!!!!!!!!!!

   April 24, 2018
 • Kristina

  REPLY

  Sophia je moja OMILJENA torba, kvalitetna, dovoljno mjesta u njoj za sve moje stvari, uz to je pre fotogenična i definitivno klasik nosiv na sve. Nemam mi draže od nje.

  April 24, 2018
POST A COMMENT