The Simpsons

The Simpsons i Rick and Morty u fashion bojama

Jeste li se ikada zapitali kako su crtići s naslova toliko ispred svoga vremena, kao na primjer The Simpsons?

The Simpsons

Crtić koji je toliko događaja predvidio, ali crtić koji je toliko trendovski po bojama. Možemo čak reći da su toliko u trendu, da se pitam kako je to uopće moguće.
Krenimo redom, sam izgled likova iz crtića The Simpsons žute su boje. Igrom slučaja upravo je Pantone tu boji proglasio bojom godine.

Marge Simpsons – koja je zapravo plavuša, nosi zelenu haljinu, ali ne bilo kakvu zelenu haljinu. Mint zelenu pastelnu haljinu, ok cure, koja boja se već godinama nosi? Odgovor zna Marge.

Homer Simpsons – klasična bijela polo majica i jeans hlače. Imam li što dodati osim da je Homer stvaran danas bi bio sasvim ležerni trendi lik.

Bart Simpsons – narančasti t-shirt kratki rukava, jeans kratke hlače i skate u ruci. Tipični teenegerdanašnjeg vremena.

Lisa Simpsons – možemo reći isto tipična teenegerica. Haljina, biseri oko vrata. Cure, zar i mi ne nosimo zadnjih godina bisere oko vrata, posebno one prirodne.

Maggie Simpsons – sad mi priznajte, koliko mama koje imaju curicu su rekle da ne žele svojim curicama oblačiti samo rozo. Voila to je upravo mala Maggie, tipična curica koju mamica ne oblači u rozo  🙂

Homer: „Sine, moraš naporno raditi kako bi stekao ono što želiš u životu. Tišina sad, uskoro počinju sa izvlačenjem brojeva na lutriji.“

Rick and Morty :

Morty Smith – opet imamo klasični t-shirt u Pantone žutoj boji. Zadnji hit rekla bih. A klasični t-shirt je komad koje mi žene nikad nemamo,a uvijek kupujemo, zar ne ?

Richard Sanchez – sve samo ne tipični djed, sli da je stvaran definitivno bi bilo zanimljivo imati ga za djeda. Smeđe hlače, remen, bijeli mantil, svjetlo plava majica i u sličnoj nijansi i kosa. Koja boja se najviše nosila prošle i ove godine ? Svjetlo plava

Summer Smith – lila haljina, bakrena kosa. Trebam li uopće tome što dati ? Osim gore navedenih boja koje su trendi na max, postoji li uopće itko tko nema bar jedan lila komad u ormaru ?!

Beth Smith – crvena majica s V dekolteom i jeans hlače. Zatim plisirana svjetlo plava suknja visokog struka i majica top u istoj boji. Nemam što za reći, osim da bi mogla biti i modna influenserica 😛
Slažete li se s ovim?

 

The Simpsons

The Simpsons as a card

 

 

POST A COMMENT