Kako postići da trendovi Tjedna mode u New Yorku funkcioniraju u tvom ormaru

S Tjednom mode u Kopenhagenu, početkom veljače započela je nova sezona najvećih svjetskih tjedana mode na kojima će prestižne modne kuće i poznati modni dizajneri predstaviti svoje kolekcije za sezonu jesen/zima 2020./2021. i najaviti prve trendove i it komade koji će obilježiti drugu polovicu godine. Nakon fantastičnog početka u danskoj i skandinavskoj prijestolnici mode, na red je došao New York. Uz najnovije kreacije s potpisom nekih od najvećih modnih kuća, dizajnera i brendova poput Phillipa Lima, Marca Jacobsa, Khaitea i Prabala Gurunga, pažnju su još jednom plijenile i odlične kombinacije koje smo tih dana imali prilike vidjeti na ulicama New Yorka.

 

Spajanjem nespojivog unutar eklektičnih kombinacija, ali i odjevnim kombinacijama s naglaskom na klasike inspirirane americana stilom, popularne modne trendseterice odale su počast New Yorku.

Odvažna i uvijek originalna street style moda s ulica New Yorka

Street style moda nije nigdje življa, odvažnija i razigranija od one na ulicama New Yorka u što smo se još jednom uvjerili posljednjih dana. Tjedan mode u New Yorku još jednom je okupio modnu elitu koja je za američku prijestolnicu mode pripremila svoje najodvažnije lookove. Spajanjem nespojivog unutar eklektičnih kombinacija, ali i odjevnim kombinacijama s naglaskom na klasike inspirirane americana stilom, popularne modne trendseterice odale su počast New Yorku.

COMMENTS
 • Marija K.

  REPLY

  Odličan i koristan savjet. Zašto i mi nebi izgeldale svjetski 😉

  April 18, 2018
  • Lana

   REPLY

   Odlični savjeti !!!!

   April 18, 2018
 • Antonia

  REPLY

  Jako zanimljivo ….

  April 18, 2018
POST A COMMENT